Zwemshort bedrukken

Zwemshort bedrukken

Het zonnetje schijnt alweer volop en jij hebt waarschijnlijk alweer een nieuw abonnement bij de sportschool afgesloten omdat je dit jaar echt vastberaden bent. Je wilt er beachproof uitzien in 2015. Mooi voornemen, tenslotte moeten al die terras biertjes er toch weer afgetraind worden.

Je gaat dit jaar uiteraard weer de zon opzoeken in ons eigen land, maar een zomervakantie sla je ook niet graag over. Dat is toch de plek waar jij dagelijks in je zwemshort gaat paraderen. Ten minste, als wij een zwemshort voor je mogen bedrukken ;). Het is natuurlijk gaaf als je met een vriendengroep op vakantie gaat en jullie allemaal jullie eigen naam en de naam van jullie vriendengroep op de shortpijp hebben staan. Een stuk toffer dan een of ander merkje.

Ook gaaf om met je dispuut, studentenvereniging sportclub of vereniging te doen. Laat iedereen zien dat jullie een grote familie zijn, een team met allemaal dezelfde humor. Het is bij ons ook mogelijk om een logo op de zwemshort te bedrukken. Stuur een mailtje naar info at mijn cadeau.nl en we zorgen dat je ze binnen no time in de brievenbus hebt liggen.

Wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur een zwemshort jouw naam of tekst besteld, zorgen wij ervoor dat deze de volgende werkdag bij jou in de brievenbus ligt. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven, ook handig wanneer je het iemand cadeau wilt doen!