Zwembroek bedrukken

Wil je een zwembroek bedrukken? Bij MijnZwemshort doen wij de hele dag niks anders dan zwembroeken bedrukken waar we trots op zijn. Je kan het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk. Van een logo tot een tekst en van een telefoonnummer tot een originele bijnaam. Hoe origineler hoe leuker! 

Alle uren fitnessen en hardlopen zijn niet voor niks geweest. Elke zweetdruppel was het waard om in de shape van je leven te zijn. Én dat mag je gerust delen met anderen. Op het strand, in je zwembroek. Om dit alles zo goed mogelijk op elkaar in te laten spelen moet je wel met een hele toffe zwembroek aankomen. Eentje die niemand anders heeft.

Blauwe zwembroek bedrukken

Zwembroek bedrukken

Zwembroek met naam

Er zijn verschillende type zwembroeken, de surfdudes hebben van die lange shorts wat heel tof staat, maar er wel voor zorgt dat je benen wit blijven terwijl jij die nodige vitamine D probeert op te nemen. Dan heb je natuurlijk ook nog de speedo’s ook wel bekend als de ”Ballenknijpers”. Vooral oude mannen en galde Italianen zijn hierin te vinden. Als jonge gozer is de kans klein dat er een dame naast je zou durven lopen.

De short scoort vandaag de dag veruit het beste. Niet te lange pijpen, maar ook geen ballenknijper. Dit zorgt ervoor dat je nog wel een goudbruine huid kan krijgen als je aan het zonnen bent en ondertussen ook gewoon een balletje kan trappen op het strand zodat dat je bewegingsruimte beperkt wordt. Maar misschien wel de belangrijkste reden: Het ziet er het beste uit. Vrouwen zullen zoals in de AXE reclame niet bij je weg te slaan zijn zodra jij in een custom made zwembroek op het strand verschijnt.

Aangezien wij de hele dag enkel en alleen zwembroeken bedrukken, kunnen we er ook voor zorgen dat je ze binnen no time in huis hebt. Sneller dan het licht! Als voor 16:00 uur een zwembroek besteld, heb je deze de volgende werkdag in huis!