Klik hier om te bewerken

Zwarte zwembroek bedrukken

27,95

Wissen

Beschrijving

Deze zomer wordt alles anders. Deze zomer zorg jij dat David Hasselhoff voorgoed wordt vergeten. Deze zomer ben jij de mannelijke Pemela Anderson op het strand. Deze zomer draag jij namelijk een bedrukte zwembroek! Met een tekst waar elke andere ”bat”gast van mag dromen. Het strand zal nooit meer hetzelfde zijn en jij ook niet.

Je kan namelijk zelf een originele tekst op deze zwarte zwembroek laten bedrukken. Je bijnaam, naam van jullie team of vereniging. Jaar, bestuur of club? Met daarboven uiteraard je eigen naam. En het is echt heel simpel. Jij kiest de maat, kleur, lettertype en geniale tekst. Wij zorgen voor een loepzuivere afwerking.

Het is natuurlijk de nieuwe trend van deze zomer. Geen dure merk zwembroek maar een veel kekkere zwembroek met jouw eigen tekst erop. Ga je op vakantie, dan zet je met je vrienden bijvoorbeeld ”KOS 2014” als eerste tekst en je naam op de tweede regel.

Je kan natuurlijk ook de naam van je vriendengroep op de zwembroek bedrukken. Maar wat dacht je van je telefoonnummer? Wij kunnen je verzekeren dat wij de enige zijn die zo een fijne zwembroek voor je kunnen bedrukken. Dus de kans dat iemand in de zelfde zwembroek loopt is er niet!

Wanneer je de zwembroek met persoonlijke tekst besteld krijg je deze binnen 48 uur in huis. Wacht dus niet langer en maak jouw vakantie onvergetelijk met deze soepele gepersonaliseerde zwembroek.

 

Extra informatie

maat