Type hier je tekst

Rode zwembroek bedrukken

29,95

Wissen

Beschrijving

Rode zwembroek bedrukken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De zon schijnt als nooit te voren dus het wordt weer hoog tijd om je afgetrainde bierbuik aan het grote publiek tentoon te stellen! Hoe mooi is het om met jouw vereniging of club op stap te gaan. Met jullie namen op deze rode zwemshorts.

Dat dachten wij ook. Daarom doen we de hele dag niks anders dan zwembroeken bedrukken. Van die zwembroeken waarin jij maar wat graag in gezien wilt worden en waar wij stiekem een beetje trots op kunnen zijn. Zwembroeken met een zelf te kiezen tekst. Inderdaad dit heb je nog niet eerder gezien. Je zwembroek personaliseren. Maar wat zet je erop is natuurlijk de vraag?

Ga je deze zomer met een groep vrienden naar de zon? Hoe gaaf is het dan als jullie gezamenlijk de naam van je vriendengroep op een zwembroek hebben staan? Of wat dacht je van jouw bijnaam?  Of gewoon een andere gekke uitspatting. Een ding is wel zeker, leuke reacties zijn gegarandeerd! En voor je het weet zijn de dames bij het zwembad niet van je af te slaan (ja, we spreken uit ervaring).

Succes is gegarandeerd, eerdere klanten gaven aan dat ze 87% meer vrouwen hebben gekust met een bedrukte zwembroek! Een vervend mijnzwemshort drager gaf ons aan dat hij voortaan geen drankjes hoef te trakteren, maar ze met deze zwemshort om de haverklap krijgt aangeboden.

Dit wil jij natuurlijk ook? Liever gisteren dan vandaag. Dat snappen wij als geen ander. Wanneer je de zwembroek vandaag besteld zorgen wij er voor dat de bedrukte zwembroek binnen 48 uur bij jou in de brievenbus ligt. Je hoeft er niet voor thuis te blijven. Een onvergetenlijke zomer is nog nooit zo gemakkelijk geweest. MijnZwemshort.nl – de ideale wingmen.

Extra informatie

maat