Vereniging zwembroek bedrukken

Ga je deze zomer met je studentenvereniging naar de zon? Dan mag een toffe zwembroek niet ontbreken! Hoe gaaf is het om met jullie hele vereniging dezelfde zwembroek te hebben, voorzien van jullie club logo en naam van elk lid?

Zwembroek bedrukken

Met dat idee zijn we mijnzwemshort.nl gestart. De zomervakantie is de mooiste van het jaar en met onze bedrukte zwembroeken wordt die net nog een beetje mooier. Paraderen over de witte stranden of shinen op de boulevard. Als de zon op je bol staat kan het eigenlijk niet meer stuk. Een potje voetballen op het strand of lekker klepperen met de beach rackets. Wij weten er wel raad mee.

Easy peasy

Het is eigenlijk heel simpel. Je verzint een toffe tekst of logo. zwembroek met naamJe vraagt iedereen die mee op reis gaat welke maat die heeft en welke naam of bijnaam die op zijn zwembroek wil hebben. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is zorgen dat de biertjes koud staan en het zonnetje meewerkt. Als je Piet Paulusma ook nog een paar euro geeft, hoef je je daar ook geen zorgen meer om te maken.

Vandaag besteld, morgen in huis

Wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur een zwembroek bij ons besteld, zorgen wij ervoor dat deze de volgende werkdag bij jou in de brievenbus ligt. Wil je deze zomer eindelijk niet alleen thuiskomen na een dag zonnen? Wacht dan niet langer en laat met jullie vereniging een zwembroek bedrukken!