Nieuw! Ontwerp zelf je zwembroek

Sinds kort is het bij MijnZwemshort.nl mogelijk om in een ontwerp tool je eigen zwembroek te maken. Je kan hierdoor precies zien hoe deze er in werkelijkheid uit komt te zien. Je kan zelf de lettertype, plaats van de tekst en kleur tekst samenstellen. Om zo jouw ideale zwembroek te maken.

Wat laat jij bedrukken?

Jouw ideale zwembroek heb je dus helemaal zelf in de hand. Succes is een keuze zou je bijna kunnen zeggen. Het enige wat er nog aan toegevoegd moet worden is jouw creatieve inbreng. Ga je een naam op de zwembroek laten bedrukken? Een grappige quote, bijnaam of een naam van jullie team? Jij heb de touwtjes in handen, dus maak deze verwachtingen meer dan waar.

Zwembroek bedrukken

Logo bedrukken op zwembroek

Je kan ook een logo op de zwembroek laten bedrukken. Hiervoor is het handig om ons zelf even te contacten. Mail ons je logo toe en het aantal zwembroeken dat je wilt laten bedrukken, dan laten wij weten of het mogelijk is en wat de kosten hiervoor zullen worden. Je kan ook een logo laten bedrukken op een zwembroek apart. Dit hoeven niet per definitie grote aantallen te zijn :).

Morgen in huis!

Als je voor 16:00 uur een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat die dezelfde dag nog bedrukt en verstuurd wordt. Je hebt hem dan de volgende werkdag in huis!