Laat een zwemshort bedrukken!

zwembroek-lars-230x230Iedere zomer is het weer een hels dilemma: het kiezen van een nieuwe zwembroek. Je moet natuurlijk wel kunnen shinen op het strand. Laten we snel alle twijfels wegnemen. Jij kan namelijk gaan schitteren in een custom made zwembroek van MijnZwemshort. Jij bent uniek! Origineler op het strand rondwandelen dan in een zelfontworpen zwemshort kan niet. Vanaf nu hoef je je alleen nog maar zorgen te maken over één ding:  de hordes vrouwen die je van je af moet gaan slaan.

Shine met je vrienden!

Ook als groep kunnen jullie erbij lopen als bazen. Ga je deze zomer naar Lloret of een andere tropische bestemming? Lekker de hele dag op strand liggen? Groot gelijk. Doe dat alleen wel in een gepersonaliseerde zwembroek van MijnZwemshort.nl. Verzin met z’n allen een leuke tekst, een motto of een slagzin en laat deze door ons op de zwemshorts bedrukken. Iedereen zal weten waar jullie voor staan! Een zwemshort bedrukken was nog nooit zo’n goed idee. Fijne vakantie!

We bedrukken al jaren

Wij van MijnZwemshort bedrukken al jaren kleding. We begonnen met het bedrukken van onderbroeken met MijnOnderbroek, maar nu bedrukken we zo’n beetje alles wat los en vast zit. Van onderbroeken tot zwemshorts, van rompertjes tot mutsen. Bedrukken is wat we het liefste doen en we doen het dan ook met een flinke portie liefde. We zijn er ook nog eens goed in. Tenminste, dat is wat onze klanten vinden. Benieuwd? Laat een zwemshort bedrukken en kom erachter!

Wij bedrukken, maar jij moet natuurlijk wel een gave tekst verzinnen. Zonder jouw inbreng wordt het natuurlijk niets! Verzin een leuke grap of kom met origineel motto. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat je straks in een unieke zwembroek over het strand loopt.

Vlotte levering

Als jij je zwemshort op werkdagen voor 16:00 bestelt, bedrukken wij hem dezelfde dag nog. Ook versturen wij je zwembroek dezelfde avond nog. Een dag later ligt je bazenzwembroek dan in de brievenbus. Veel plezier ermee!